Succesvolle website laten bouwen? Hier zijn 8 tips!

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een website laat maken:

  • Doelgroep: Bepaal wie je doelgroep is en hoe je wilt dat ze de website gebruiken. Dit kan helpen bij het bepalen van de lay-out, navigatie en inhoud van de website.
  • Functionaliteiten: Bedenk welke functionaliteiten je op de website wilt hebben, zoals een contactformulier, een afsprakenmodule of een webshop.
  • Design: Kies een design dat aansluit bij de huisstijl van je bedrijf en dat aantrekkelijk is voor je doelgroep.
  • SEO: Zorg ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat mensen je gemakkelijk kunnen vinden via Google.
  • Responsive design: Maak sure dat de website goed werkt op verschillende apparaten, zoals desktopcomputers, laptops, tablets en smartphones.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Zorg ervoor dat de website gemakkelijk te gebruiken is en dat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken.
  • Beveiliging: Zorg ervoor dat de website beveiligd is tegen hackers en andere cyberbedreigingen.
  • Onderhoud: Bedenk hoe je de website up-to-date wilt houden en of je dit zelf wilt doen of dat je dit uit wilt besteden.

Hoe vind ik een goed webdesign bureau?

Er zijn verschillende manieren om een goed webdesign bureau in Den Haag te vinden:

 

  1. Zoek op het internet: er zijn veel webdesign bureaus die online te vinden zijn. Je kunt zoeken op Google of op specifieke platforms voor freelancers en bureaus, zoals Upwork of 99designs.
  2. Vraag om aanbevelingen: vraag aan vrienden, familie of zakenrelaties of zij een goed webdesign bureau kennen. Mensen in je netwerk kunnen vaak aanbevelingen doen op basis van eigen ervaringen.
  3. Bekijk hun portfolio: als je een webdesign bureau hebt gevonden, bekijk dan hun portfolio om te zien of hun stijl aansluit bij wat je zoekt. Bekijk ook of ze ervaring hebben met projecten die vergelijkbaar zijn met wat je wilt.
  4. Maak een lijstje met criteria: maak een lijstje met criteria waaraan een goed webdesign bureau volgens jou moet voldoen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de stijl van het bureau, hun ervaring, de kosten en de klantenservice. Zoek vervolgens naar bureaus die aan jouw criteria voldoen.
  5. Neem contact op: als je een aantal bureaus hebt gevonden die aan jouw criteria voldoen, neem dan contact op met deze bureaus om te kijken of ze beschikbaar zijn en om meer informatie te krijgen over hun diensten en tarieven. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.

Laat je website maken door In2webdesign

Wil je meer informatie over een mooie website voor jouw bedrijf? Wij van In2webdesign gaan graag met je in gesprek.