De voordelen van WordPress


Waarom WordPress om een website te laten maken?

14 cruciale voordelen van het gebruik van WordPress

1. Het is gratis en open source

Wanneer u een bedrijf start of gewoon uw site wilt maken, is het belangrijk om een CMS te vinden dat niet duur is, maar toch nuttig is. WordPress is voor iedereen gratis en gebruiksvriendelijk.

 

2. Het is geschikt voor het hosten van podcasts

Met WordPress kun je de nieuwste functies toevoegen door simpelweg de vereiste plug-in te downloaden. Wil je bijvoorbeeld direct een podcast aan je site toevoegen en nog hogere conversiepercentages behalen? Geen probleem! WordPress heeft hiervoor alle benodigde plug-ins.

 

3. Het is perfect voor contentmarketing

Tegenwoordig is het geen geheim dat als je je site succesvol wilt maken, je moet bloggen. WordPress is een CMS waarmee je snel en frequent seo websiteteksten kunt publiceren of updaten, zodat je de eerste van je concurrenten bent. Het is gemakkelijk om inhoud toe te voegen of te vernieuwen zonder veel ingewikkelde stappen te hoeven doen.

 

4. Het integreert snel met sociale media

Een voordeel voor uw bedrijf is de gemakkelijke integratie van de site met sociale netwerken. U hoeft niet meer in te loggen om elke keer toegang te krijgen tot verschillende sociale netwerken, en uw klanten kunnen het nieuws volgen vanaf hun pagina's op sociale netwerken.

 

5. Het is gemakkelijk om een chatbot toe te voegen

Net als bij podcasts geeft WordPress je onbeperkte mogelijkheden om je site uit te breiden. Om een chatbot aan je WordPress-site toe te voegen, moet je een van de vele beschikbare plug-ins installeren. Dit is vooral handig als u aan e-commerce gaat doen.

 

6. Het is eenvoudig te gebruiken

WordPress biedt alles wat je nodig hebt om helemaal opnieuw een website te maken. Zelfs gebruikers die niet weten hoe ze programmeercodes moeten schrijven, kunnen dit CMS gemakkelijk gebruiken. Van downloaden tot gebruiken, het is eenvoudig te beheren.

 

7. Het maakt uw site meertalig

Als het uw doel is om zaken te doen buiten uw eigen land, dan kunt u eenvoudig een meertalige site krijgen met WordPress. Hierdoor kunnen gebruikers van over de hele wereld u gemakkelijk vinden. Alle gebruikers zien een versie van de site in de taal die ze spreken. Je krijgt meer bezoekers en klanten.

 

8. Het heeft veel plug-ins

Dankzij plug-ins kun je een fantastische website maken. Het gebruik van plug-ins voegt meer functionaliteit en bruikbaarheid toe aan uw website. Om een functie uit te schakelen, hoeft u alleen de onnodige plug-in te verwijderen. Live chat toevoegen aan uw website? Installeer gewoon de benodigde plug-in!

 

9. Het heeft hoge beveiligingsnormen

Ongeacht het type site dat u gebruikt, u wilt er zeker van zijn dat hackers uw gegevens niet stelen. WordPress is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, dus het zal helpen om uw inhoud en informatie te beschermen.

 

10. Het is gemakkelijk om verschillende promoties te lanceren

WordPress is het ideale platform om verschillende promotiecampagnes vanaf te lanceren. U kunt de ontwerpelementen van uw WordPress-site snel en eenvoudig bijwerken om de aandacht van meer gebruikers te trekken en het gewenste resultaat te krijgen.

 

11. Het is SEO-vriendelijk

Zoekmachinevriendelijk CMS betekent dat u uw website beter zichtbaar kunt maken voor Google en andere zoeksystemen. In het begin is WordPress gemaakt als een platform voor blogs, dus het heeft uitstekende SEO-mogelijkheden.

 

12. Het past bij elk type bedrijf.

Of je nu een sociaal netwerk, e-commercesite of nieuwsportaal wilt maken, WordPress kan je helpen om het te bouwen. Gevorderde gebruikers kunnen de code aanpassen en hun eigen gewenste wijzigingen aanbrengen, terwijl beginners plug-ins of live customizer kunnen gebruiken om een pagina te publiceren.

 

13. Het creëert een uniek website-ontwerp

Met WordPress kun je een uniek en herkenbaar ontwerp voor je bedrijf maken door simpelweg een thema te installeren. Trouwens, je hebt een aantal geweldige keuzes. Als je een van de reeds beschikbare niet leuk vindt, kunnen webontwikkelaars bij Wishdesk je eigen thema maken.

 

14. Het is mobielvriendelijk

Mobiele responsiviteit is een van de belangrijkste kenmerken van WordPress. De meeste thema's reageren op verschillende gadgets. Dat wil zeggen, ze worden goed weergegeven op alle schermen. Volgens de laatste update van het Google-algoritme , zal uw site lager in zoekopdrachten zijn als uw site niet mobiel responsief is.

 

Wil je meer weten over een website laten maken in WordPress? Neem contact met ons op.